Επίσκεψη ΣΑΣ - ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δκτή ΔΑΕ- Τα θέματα που συζητήθηκαν




Την Παρασκευή 21 Ιουν 2019, αντιπροσωπεία των ΣΑΣ - ΣΑΣΥΔΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΣΑΣΥΔΑ κ. Γεώρ. Ρούσσο, το Γεν.Γραμματέα ΣΑΣΥΔΑ κ. Ηλ. Ντούβλη, τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα ΣΑΣΥΔΑ κ. Παν. Κοκμοτό, τον Πρόεδρο ΣΑΣ κ. Δημ. Φαλτάιτς, τον Β' Αντιπρόεδρο ΣΑΣ κ. Κων. Αναγνωστάκη και το Γεν.Γραμματέα ΣΑΣ κ. Κων. Τσιγγάρη, επισκέφθηκε το Δκτη ΔΑΕ Υπτχο (Ι) κ. Κωνσταντίνο Γιάνναρο.
Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, κεντρικά θέματα συζήτησης ήταν η τελετή ορκωμοσίας των τελευταίων σειρών ΣΤΥΑ (68η) - ΣΥΔ (54η), ο εορτασμός συμπλήρωσης των 70 χρόνων λειτουργίας ΣΤΥΑ και 65 χρόνων λειτουργίας ΣΥΔ, η περαιτέρω αναβάθμιση σπουδών όλων των Κατευθύνσεων και η ονομασία της νέας Σχολής, καθώς και η αναβάθμιση/ισοτιμία των Πτυχίων ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ-ΣΜΥΑ.
Στον κ. Διοικητή, ετέθησαν και μια σειρά ζητημάτων των εν ενεργεία αποφοίτων των Σχολών, κυρίως των συναδέλφων νεότερων σειρών, τόσο αρμοδιότητας ΔΑΕ όσο και αρμοδιότητας ΓΕΑ, τα οποία ο κ. Πτέραρχος υποσχέθηκε ότι θα θέσει υπόψιν της Ηγεσίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους.
Αποχαιρετώντας την αντιπροσωπεία, ο κ. Πτέραρχος ζήτησε να υπάρχει συχνότερη επαφή των δύο μερών.
Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ
Δημήτριος Φαλτάιτς - Σμχος (ΤΤΗ) ε.α. Πρόεδρος ΣΑΣ
Κων/νος Τσιγγάρης - Σμχος (ΤΤΗ) ε.α. Γεν.Γραμματέας ΣΑΣ
Γεώργιος Ρούσσος - Ταξχος (Ο) ε.α. Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ
Ηλίας Γ. Ντούβλης - Σγός (ΥΔΚ) ε.α. Γεν.Γραμματέας ΣΑΣΥΔΑ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά