Στις Καστανιές Έβρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις Καστανιές Έβρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μήνυμα αυτοπεποίθησης, με αφορμή το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, έστειλε από τα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψη του στη Θράκη και την Μακεδονία από το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, τα οποία τον ενημέρωσαν για το έργο που επιτελούν στην περιοχή.
Ο κύριος Μητσοτάκης, ξεναγήθηκε στο φυλάκιο και ενημερώθηκε από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Χαράλαμπο Λαλούση, ενώ επισκέφθηκε και τους δύο φρουρούς που βρίσκονται πάνω στη συνοριακή γραμμή.
«Να σας συγχαρώ και να επιβεβαιώσω το απόλυτο αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων. Και ιδίως σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική πολιτική συγκυρία, είναι σημαντικό να στέλνουμε στην απέναντι πλευρά ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, επιθυμίας καλής γειτονίας, που πάντα όμως θα στηρίζονται στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στο σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας.
Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορα μας, το μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και τους στρατιώτες μας οι οποίοι έρχονται και υπηρετούν εδώ την στρατιωτική τους θητεία, σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για τα εθνικά συμφέροντα σημείο.
Πρέπει πάντα να εκπέμπουμε ως χώρα ένα μήνυμα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Μας κάνετε όλες και όλοι να αισθανόμαστε εξαιρετικά ασφαλείς, γι’ αυτό θέλω και προσωπικά να σας συγχαρώ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης Έβρος
Τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων του έδωσαν δώρο τη σημαία που κυμάτιζε το τελευταίο εξάμηνο στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στα σύνορα με την Τουρκία. 
Αμέσως μετά ο πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας έκανε στάση και στο τελωνείο των Καστανιών, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής–Επεξεργασίας-Εμπορίας Σκόρδου στη Νέα Βύσσα.
Το σημερινό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη περιλαμβάνει ακόμη, περιοδεία στην Ορεστιάδα, στο Διδυμότειχο, στο Σουφλί και στην Αλεξανδρούπολη, ενώ το βράδυ θα βρεθεί στην Καβάλα για τις εορταστικές εκδηλώσεις των πολιούχων της πόλης, Πέτρου και Παύλου.
Μητσοτάκης Έβρος 2


AddThis Sharing Buttons
liberal.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά