Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Συγκίνηση στο τρισάγιο για την τραγωδία στο Σαραντάπορο

Συγκίνηση στο τρισάγιο για την τραγωδία στο Σαραντάπορο (φωτ.)


Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Μνημείο που έχει στηθεί στο Σαραντάπορο το ετήσιο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών και απόδοσης φόρου τιμής, για τo προσωπικό του Στρατού Ξηράς, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση της αποστολής του λόγω πτώσεως ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού, την 19η Απριλίου 2017.
Από την πτώση έχασαν τη ζωή τους ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο  Ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής.
Στη σημερινό τρισάγιο παραβρέθηκαν η μοναδική επιζήσασα της πτώσης, Βασιλική Πλεξίδα, όπως και οι συγγενείς των αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους.
Επίσης στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Γεώργιος Καμπάς, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Διοικητής Δ΄ Σώματος Στρατού Χαράλαμπος Λαλούλης, όπως και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα:
larissanet
Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά