Συνεργασία Δ’ Σώματος Στρατού και Πολυτεχνικής Σχολής ΞάνθηςΤην Πέμπτη 11 Απριλίου, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του 1ου Συγκροτήματος Επικοινωνιών Ηλεκτρονικού Πολέμου Πληροφορικής και Επιτήρησης (ΣΕΗΠΠΕΠ) του Δ΄Σώματος Στρατού.
Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανταλλαγή εμπειρίας και μέσων σε κατάλληλα πεδία σύγκλισης-συνεργασίας με στόχο την επαύξηση της τεχνογνωσίας και την προώθηση αντικειμένων και τομέων κοινού ενδιαφέροντος.
Η υπογραφή του Μνημονίου αποτελεί τη συνέχεια στην υπογραφή του Γενικού Μνημονίου Συνεργασίας του Σ.Στρατού και του ΔΠΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στην έδρα της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή από τον τότε Στρατηγό Δκτή του Δ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά και τον Πρύτανη Καθηγητή Αλέξανδρο Πολυχρονίδη.
xanthi2
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά