Συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων

Συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων



Αιφνιδιαστική εισβολή αγνώστων απετράπη λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Συγκεκριμένα στις 21:41, άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, προσπάθησαν να εισβάλουν από τη μισάνοιχτη κύρια είσοδο του Πενταγώνου,  που εκείνη τη στιγμή άνοιγε για να βγει ένα όχημα. Η είσοδος των αγνώστων απετράπη την τελευταία στιγμή, καθώς εντοπίστηκαν από την φρουρά του υπουργείου έγκαιρα και έκλεισε η πόρτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι αποχώρησαν γρήγορα από το σημείο, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν προσαγωγές ή συλλήψεις.
Αυτή τη στιγμή τόσο έξω από το Πεντάγωνο όσο και μέσα σε αυτό τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Αστυνομίας ενώ ενδεικτικό της κινητοποίησης είναι ότι έχει απογειωθεί και drone, που επιτηρεί από αέρος το στρατόπεδο Παπάγου.

zougla
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά