Η Ένωση Στρατιωτικών Κιλκίς προσχωρησε στην ΠΟΜΕΝΣ




Το ΔΣ και τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Κιλκίς αποτελούν ένα δυναμικό σύνολο, στους κόλπους της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών.
Με την βροντερή απόφαση του ΔΣ ( 6-1 ) υπέρ του σεβασμού της τελεσίδικης απόφασης του Εφετείου Αθηνών, γίνεται το πρώτο ουσιαστικό βήμα, ώστε να τεθεί ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και την εσωστρέφεια που κάποιοι καλλιεργούσαν από τον Ιανουάριο του 2018 - αδιαφορώντας, από τότε, για την άμεσα εκτελεστή πρωτόδικη απόφαση.
Η ΠΟΜΕΝΣ αφού δικαιώθηκε πλήρως στα πάντα, χαιρετίζει την απόφαση του ΔΣ Κιλκίς και καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης σε συστράτευση και συμπόρευση γιατί αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι τα πραγματικά προβλήματα όλων εμάς των στρατιωτικών και τίποτα άλλο.
Οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, δυσχέρεια, παρεμπόδιση στο έργο της θεσμικής εκπροσώπησης, θα αξιολογείται και θα αναδεικνύεται αρμοδίως. 
Οι στρατιωτικοί από την ημέρα έκδοσης της τελεσίδικης απόφασης, έχουν νόμιμο και μοναδικό εκπρόσωπο - την ΠΟΜΕΝΣ και εκατοντάδες προβλήματα καθημερινότητας στα οποία, πρωτοβάθμιες Ενώσεις και Ομοσπονδία, οφείλουμε ως μια φωνή - μια γροθιά, να επιδιώκουμε άμεσα και αποτελεσματικά την καλύτερη δυνατή λύση.
      Για την Εκτελεστική Γραμματεία
                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                 Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
                             Επγός (ΥΔΚ)
                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
                              Λγος (ΠΖ)




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά