Μαξίμου: Δεν θα δοθεί δώρο Πάσχα

© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.
Κανένα ενδεχόμενο να δοθεί δώρο Πάσχα διαμηνύει το Μαξίμου, με αφορμή την δήλωση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης στον Νews 24/7 στους 88,6 ότι υπάρχει η σχετική ευχέρεια και πως τις ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός.
Κυβερνητικές πηγές δήλωναν πάντως ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, με τον υπουργό Οικονομικών να αντιδρά και εκείνος με την σειρά του. "Πρώτη φορά το άκουσα. Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο" ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πετρόπουλος δεν διέψευσε τις πληροφορίες ότι μπορεί να δοθεί δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους. Είπε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι υπάρχει η σχετική ευχέρεια.
Νέα δήλωση Πετρόπουλου
«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί "Δώρο Πάσχα" στους συνταξιούχους» ανέφερε αργά το απόγευμα, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος και διευκρίνισε: "Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνε"».
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά