Ανανέωση Ισχύος Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΠΝ και εταιρείας FARAD S.A

       Ανανέωση Ισχύος Μνημονίου Συνεργασίας  μεταξύ ΠΝ και  εταιρείας FARAD S.AΑπό το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 ανανεώθηκε η ισχύς του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και εταιρείας FARAD S.A. για το έτος 2019, ως απόρροια της επιτυχημένης συνεργασίας των συμβαλλομένων.

        Η ανανέωση του μνημονίου συνεργασίας υπογράφηκε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού από τον Διευθυντή Δ΄ Κλάδου ΓΕΝ Υποναύαρχο (Μ) Δ. Σούφρα ΠΝ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας FARAD S.A κ. Δημήτριο Κ. Φανουριάδη και αφορά την δωρεάν παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επιθεώρησης εκ μέρους της εταιρείας των αυλωτών εναλλακτών θερμότητας που χρησιμοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό σε πλοία και εγκαταστάσεις του.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά