Μπέος: Θα χυθεί αίμα στον Βόλο αν έρθουν πρόσφυγες στο Στρατόπεδο ΓεωργούλαΤην αποκάλυψη ότι υπάρχει η σκέψη από την Κυβέρνηση της εγκατάστασης προσφύγων στον Βόλο μέσω της δημιουργίας hot spot στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, μετά τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έστειλε αυστηρό μήνυμα να μην επιχειρηθεί να γίνει κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα χυθεί αίμα.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος δήλωσε:


“Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στον Βόλο. Εύχομαι να μην επιλέξουν τον στρατόπεδο Γεωργούλα για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες. Όσο είμαι εγώ δήμαρχος της πόλης κανείς δεν θα παίξει με την πόλη με την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών. Στο κέντρο της πόλης δεν πρόκειται να φέρουν πρόσφυγες όσο θα είμαι εδώ, τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω. Μόνο αν φέρουν τανκς. Το δηλώνω. Έδειξα τις προθέσεις μου πως αντιμετώπισα τους πρόσφυγες, αν τους πήγα φαγητά, κουβέρτες, αν εξασφάλισα στεγασμένο κτίριο με τουαλέτες και μπάνια σε συνενόηση με τον κ. Μόζα. Δεν τους άφησα στις σκηνές. Έδειξα αν είμαι ρατσιστής ή όχι. Στην ίδια ζυγαριά όμως δεν θα βάλω τον Βολιώτη. Δε θα αφήσω να γίνει hot spot το στρατόπεδο. Εύχομαι να είναι λάθος η πληροφόρηση που έχω. Αλλιώς θα χυθεί αίμα.”
Πηγή: thenewspaper.gr
enikos

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά