Επίσημη Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με Αρχηγό Γ.Ε.Σ  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών-ΠΟΜΕΝΣ σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.
            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Αρχηγός εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στον θεσμό της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
            Κλείνοντας, η αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ ευχαρίστησε ως όφειλε τον κ.Αρχηγό για την ειλικρινή διάθεση του για περαιτέρω συνεργασία ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
           Ο                                                                                                     Ο
                   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
         Επγός (ΥΔΚ)                                                                                      Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά