Ασκήσεις επιβίωσης με αίμα κόμπρας στον στρατό της Ταϊλάνδης


Γυμνάσια με την ονομασία Cobra Gold κάνει αυτή την περίοδο ο στρατός της Ταϊλάνδης, στην περιοχή Chanthaburi.
Οι ειδικές δυνάμεις της χώρας κάνουν ασκήσεις επιβίωσης στην ζούγκλα και εκπαιδεύονται ακόμα και με κόμπρες – τις εξουδετερώνουν με γυμνά χέρια και στην συνέχεια πίνουν το αίμα τους.
Στα στρατιωτικά αυτά γυμνάσια, οι φαντάροι μαθαίνουν να επιβιώνουν με ότι υπάρχει στην ζούγκλα, τρώγοντας λουλούδια και άγνωστα φρούτα και πίνοντας νερό μέσα από τους κορμούς των δέντρων.
 
Οι ασκήσεις που περνούν οι στρατιώτες στην Ταϋλάνδη θεωρούνται από τις πιο σκληρές στρατιωτικές εκπαιδεύσεις στον κόσμο.
https://dynatielladanews.gr/main-control/flash/186015-ασκήσεις-επιβίωσης-με-αίμα-κόμπρας-στ/


https://dynatielladanews.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά