Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτίνες της ΝΔ, κ.κ. Ασημακοπούλου και Αντωνίου

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτίνες της ΝΔ, κ.κ. Ασημακοπούλου και Αντωνίου


Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συναντήθηκε, την 24 Φεβρουαρίου 2019, στην πόλη της Καστοριάς, με τη Βουλευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ και υποψήφια ευρωβουλευτή κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κα Μαρία Αντωνίου, ο τέως Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Γεώργιος Λουλουδάκης καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Στέργιος Αδάμ. 
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε η αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς ενημέρωσε διεξοδικά και παρέδωσε υπόμνημα στην κυρία Ασημακοπούλου, για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Καστοριάς.
Εκ μέρους της κας. βουλευτού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή της για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης μας προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων.
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτίνες της ΝΔ, κ.κ. Ασημακοπούλου και Αντωνίου


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά