Μνημόσυνο για τους απαγχονισθέντες πατριώτες πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη
Άλλη μια χρονιά η ημέρα μνήμης των απαγχονισθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής(που τους κρέμασαν στα μπαλκόνια της οδού Ταξιαρχών ως αντίποινα για θάνατο Γερμανού), τιμήθηκε από το Δήμο Τρίπολης και της ΕΔΙΑΠ με  ιερό μνημόσυνο στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών ,κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, προσκλητήριο νεκρών και τέλος με τον προσφερόμενο καφέ στο Μεγάλο Καφενείο.
Εξαιρετική ήταν η  ομιλία του Ταγματάρχη ε.α. Γιώργου Πραχαλιά μέλος της Εταιρείας Πελοποννησιακών Σπουδών η οποία φώτισε αρκετές πτυχές της ιστορίας των γεγονότων της εποχής.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ: https://photos.app.goo.gl/N1BrxC9fSVS2QzqYA
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά