Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ρήγας κατά «Μακελειού»




Από το γραφείο Τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα επισημαίνονται τα ακόλουθα:
 
Σε (20/02/2019) δημοσίευμα του - γνωστού για την έλλειψη οιασδήποτε δημοσιογραφικής αξιοπιστίας - εντύπου «Μακελειό», ο ΑΝΥΕΘΑ φέρεται να έχει λάβει δάνειο από την “VOLKSWAGEN BANK”, ύψους δεκαέξι χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα τεσσάρων ευρώ (16.884€).
 
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι εξ ολοκλήρου ψευδές, ανυπόστατο και συκοφαντικό. Ο Παναγιώτης Ρήγας όχι μόνο ουδέποτε έλαβε το συγκεκριμένο δάνειο, αλλά δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ δάνειο στη ζωή του από οποιαδήποτε Τράπεζα.
 
Προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 $type={blogger} :

Δημοσίευση σχολίου