ΥΠΕΘΑ: Διερευνούμε την πρόταση της ΠΟΕΣ για διευκόλυνση των στρατιωτικών στις διελεύσεις των διοδίων

ΥΠΕΘΑ: Διερευνούμε την πρόταση της ΠΟΕΣ για διευκόλυνση των στρατιωτικών στις διελεύσεις των διοδίων
Με αφορμή το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 12/03.1.2019 έγγραφό μας, όπως τούτο κατατέθηκε ως αναφορά, με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νικόλαο Νικολόπουλο, σχετικά με την απαλλαγή των στρατιωτικών από τα τέλη διοδίων:  
ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, απάντησε ως εξής:
Σε απάντηση της σχετικής αναφοράς που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Νικολόπουλος με θέμα «Υποβολή αιτήματος της ΠΟΕΣ για Απαλλαγή από τα Τέλη Διοδίων» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι η αρμόδια Διεύθυνση του ΥΠΕΘΑ, έχει έλθει σε επαφή µε τις εταιρίες λειτουργίας διοδίων, ανά την επικράτεια και διερευνεί τη δυνατότητα παροχής έκπτωσης στο προσωπικό που κινείται στους αυτοκινητοδρόμους που ελέγχουν, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του, την ασφαλή μετακίνηση του και την οικονομική του ελάφρυνση λαµβάνοντας υπ' όψιν ότι το προσωπικό αυτό εργάζεται σε τόπους οι οποίοι απέχουν συνήθως από τον τόπο που διαµένουν οι οικογένειές τους.
Τέλος είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλα τα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά