ΓΕΑ προς Μονάδες: Χορηγείστε βεβαιώσεις στο προσωπικό για τη νυκτερινή εργασία του

ΓΕΑ προς Μονάδες: Χορηγείστε βεβαιώσεις στο προσωπικό για τη νυκτερινή εργασία του
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Η τακτική και η στρατηγική που έχει σχεδιάσει η Ομοσπονδία μας προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, μέχρι να ικανοποιηθούν πλήρως και ορθώς όλα τα αιτήματά μας και να πληρωθούν όλα τα δικαιώματά μας.
Με έγγραφό του, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, δίδει εντολή προς τα Τμήματα Προσωπικού των Μονάδων - Υπηρεσιών του, αφ΄ ενός να χορηγούν βεβαιώσεις στα στελέχη που αιτούνται βεβαιώσεων για τον αριθμό των εκτελεσθέντων νυκτερινών υπηρεσιών και αφ΄ ετέρου να θέτουν στο αρχείο τυχόν αιτήματα για διαβίβαση προς το ΝΣΚ.
Συνεχίζουμε να καταθέτουμε τις αναφορές μας (όπως το επισυναπτόμενο στο τέλος του άρθρου υπόδειγμα) προκειμένου να μας χορηγηθούν βεβαιώσεις με τη δεδουλευμένη νυκτερινή εργασία μας. Την αναφορά μας (με αριθμό πρωτοκόλλου), μαζί με τη βεβαίωση και τυχόν άλλο έγγραφο που θα μας χορηγήσει η Μονάδα/Υπηρεσία μας, ΄τα παραδίδουμε στην οικεία Περιφερειακή Ένωση Στρατιωτικών για περαιτέρω ενέργειες. 


poes.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά