¨Εφυγε” 46χρονος Ανθυπασπιστης στον Έβρο



Βαρύ πένθος στον βόρειο Έβρο – “‘Εφυγε” 46χρονος στρατιωτικός – Συγκινητικά μηνύματα φίλων του

Στο πένθος βυθίστηκε η Ορεστιάδα αλλά και ολόκληρο το βόρειο τμήμα του Έβρου, αφού “έφυγε” από την ζωή 46χρονος στρατιωτικός, μετά από άνιση “μάχη” με την επάρατη νόσο.


Ο 46χρονος Ανθυπασπιστής ΕΜΘ με καταγωγή από το χωριό Κυπρίνος, υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής και έμενε στην Ορεστιάδα. Ήταν από τα νεανικά του χρόνια αθλητής στίβου, κυρίως μεγάλων αποστάσεων και συνέχιζε μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα υγείας, να αγωνίζεται. Έτρεχε μάλιστα συχνά σε Μαραθώνιους, κανονικούς αλλά και ορειβατικούς και είχε ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να πάρει μέρος σε παρόμοιους αγώνες. Παράλληλα συμμετείχε συχνά σε διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων στα βουνά, όπως ο Όλυμπος, το Παγγαίο.

Πριν από κάποιους μήνες άρχισε η περιπέτεια με την υγεία του, την πάλεψε με πολύ δύναμη και αξιοπρέπεια, αλλά δυστυχώς στον κρισιμότερο και σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του, δεν κατάφερε να βγει νικητής.



Ήταν παντρεμένος, άριστος οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην Ορεστιάδα και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στις 12 το μεσημέρι.

Κάποιοι από τους φίλους και συγχωριανούς του, συγκλονισμένοι από τον θάνατο του, τον… αποχαιρέτισαν με συγκινητικές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 




Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς και όλη την οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
evros-news.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά