Μνημόνιο Συνεργασίας του ΓΕΑ και της ΓΕΓΚΑΔ για την Παραχώρηση των Συστημάτων «ΙΡΙΔΑ» και «HRM»
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας από τον Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Υποπτέραρχο (Ι) Συμεών-Χαράλαμπο Ψιμούλη, και τη Γενική Γραμματέα Καταπολέμησης Διαφθοράς, κα. Αναστασία Ξεπαπαδέα, για τη διάθεση και άμεση λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης εγγράφων «ΙΡΙΔΑ» και του συστήματος διαχείρισης προσωπικού «HRM», στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης Διαφθοράς (ΓΕΓΚΑΔ).
Το σύστημα «ΙΡΙΔΑ», έχει αναπτυχθεί από προσωπικό του Κέντρου Μηχανογράφησης του ΓΕΑ και λειτουργεί επιτυχώς, από την 1η Φεβρουαρίου 2016, σε όλα τα επίπεδα διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά