Μνημόσυνο για τους πεσόντες της μάχης του Λεωνιδίου




Τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 27ης Ιανουαρίου 2019 στον Μύλο Μανωλάκη στο Λεωνίδιο, το ετήσιο μνημόσυνο εις μνήμη των πεσόντων κατά την ιστορική Μάχη του Λεωνιδίου την 21η Ιανουαρίου 1949.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού και ο Εθνικός μας Ύμνος.
Η εκδήλωση έκλεισε με το τραγούδι της Μάχης του Λεωνιδίου από τον κ. Νικόλαο Λάτση, σύντομη ομιλία του τέως δημάρχου Λεωνιδίου κ. Δημητρίου Τσιγκούνη και επίδειξη καταρρίχησης Καταδρομέων από τον Μύλο Μανωλάκη.
Η κάμερα του Leonidion.gr ήταν εκεί:


leonidion.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά