Πρόσκληση του Τούρκου υπ. Άμυνας στον Έλληνα ομόλογό του

Anadolu: Πρόσκληση του Τούρκου υπ. Άμυνας στον Έλληνα ομόλογό του © naftemporiki.gr Anadolu: Πρόσκληση του Τούρκου υπ. Άμυνας στον Έλληνα ομόλογό του
 Συγχαρητήρια επιστολή στον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του ΥΕΘΑ, απέστειλε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, προκαλώντας τον παράλληλα στην Τουρκία, σύμφωνα με πηγές από την Άγκυρα τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο  Anadolu  . 
 Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Ακάρ στάθηκε στη σημασία της ύπαρξης σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και της ανάπτυξης συνεργασίας στον στρατιωτικό τομέα, προσθέτοντας ότι θα χαρεί να φιλοξενήσει τον κ. Αποστολάκη στην Τουρκία. 
 Στο τηλεγράφημα υπογραμμίζεται ότι ειδικοί στον τομέα της ασφάλειας που δεν κατονομάζονται εκτιμούν πως η πρόσκληση η οποία εστάλη πριν από την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, είναι σημαντική για την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. 
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά