ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 29/1/19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 05
29 Ιανουαρίου 2019
ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 29/1/19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Η ΕΑΑΣ ανακοινώνει ότι η εκδήλωση της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΄΄ ,ακυρώνεται, κατόπιν αιφνιδιαστικής άρνησης διάθεσης του Πολεμικού Μουσείου.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου , με συμμετοχή των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού-Ναυτικού –Αεροπορίας (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) και του International Hellenic Association-ΙΗΑ (USA) .
Η αίθουσα είχε κλειστεί από τις 9 Ιανουαρίου 2019 με έγγραφο της ΕΑΑΣ η οποία ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά , την παραμονή της εκδήλωσης, ότι ακυρώνεται η σχετική κράτηση και ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Επί του θέματος θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση της ΕΑΑΣ , μετά την σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της .
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΑΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά