Η ΠΟΜΕΝΣ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), μέσω αντιπροσωπείας , είχε την τιμή να συναντηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης,  με την Αυτού Θειοτάτην Παναγιότητα κύριον Βαρθολομαίο, μετά από επίσημη πρόσκληση του καθήμενου επί του Ορθόδοξου Οικουμενικού Πατριαρχείου. 
Η αποστολή της αντιπροσωπείας μας έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη στο προσωπικό γραφείο του Παναγιότατου. Θέλησε να εισακούσει ποιο είναι το θεσμικό έργο της Ομοσπονδίας μας και αναγνώρισε πως έχουμε πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε.
Τόνισε όμως πως έχουμε την ευχή του στο έργο το οποίο καλούμαστε να επιτελέσουμε. Επέμεινε στο ότι «τα δύσκολα είναι για τους γενναίους. Εσείς είστε γενναίοι και δεν φοβάστε …». Εξήρε τις αρχές της αγάπης, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και του διαλόγου σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής αλλά και της πανανθρώπινης και διεθνικής διεπαφής περαιτέρω.
 Μας κάλεσε να μεταφέρουμε τις θερμές ευχές του στο ελληνικό στράτευμα και στις οικογένειες των στρατιωτικών. Τέλος, κληθήκαμε να επισκεφτούμε εκ νέου σύντομα το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
Επγός (ΥΔΚ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά