Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε το "Μακεδονία Ξακουστή" που έψαλλαν οι ιεροψάλτες της Χίου


Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε το "Μακεδονία Ξακουστή" που έψαλλαν οι ιεροψάλτες της Χίου στον Μητροπολιτκό Ναό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των χορωδιών της Χίου. Μάλιστα ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος δάκρυσε στο άκουσμα του κρατήματος τεριρέμ υπό τη μελωδία του «Μακεδονία Ξακουστή». Στο τέλος της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης τόνισε:  «προσθέτω την υπογραφή μου στους 22 αδελφούς Αρχιερείς της Μακεδονίας. Δεν δεχόμαστε την εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» σε κανένα άλλο κράτος απλά ή σύνθετα.»
Ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης με τους βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους των Χριστουγέννων https://www.youtube.com/watch?v=NkDJfHNnCvY.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά