Π.Ο.Ε.Σ. - Παρέμβαση ΣτΕ για τις ώρες της νυκτερινής μας απασχόλησης και την αποζημίωσή τους

Π.Ο.Ε.Σ. - Παρέμβαση ΣτΕ για τις ώρες της νυκτερινής απασχόλησης και την αποζημίωσή τους
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2018
Όπως ήδη προαναγγείλαμε (δείτε εδώ), παραμονές της δύσης του 2018 και αυγής του 2019, ο νομικός παραστάτης της Ομοσπονδίας μας, δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μετά την αποκλειστική επιτυχία του ανατροπής του μνημονιακού μισθολογίου μας και επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων αναδρομικών μας, κατ΄ εντολή της Π.Ο.Ε.Σ., μετέβη στο Συμβούλιο της Επικρατείας και κατέθεσε αίτηση κατά των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, αναφορικά με την μη εισέτι αποζημίωση της νυκτερινής μας απασχόλησης, όπως σχετικός νόμος ορίζει.
Παραμονές Πρωτοχρονιάς 2019, η Ομοσπονδία της καρδιάς σας συνεχίζει να διεκδικεί, να ανατρέπει και να εξασφαλίζει τα συμφέροντα όλων εν γένει των Ελλήνων στρατιωτικών, εκπροσωπώντας τους με το κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο και μέσα.
Θεωρώντας ότι και αυτή η μάχη ενώπιον του ΣτΕ θα είναι νικηφόρα υπέρ όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών, θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Π.Ο.Ε.Σ. - Παρέμβαση ΣτΕ για τις ώρες της νυκτερινής απασχόλησης και την αποζημίωσή τους


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά