Ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων στο Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό

Αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και των Επιλέκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο Βόλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα, μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, εκπρόσωποι  του ΥΠΕΘΑ και του ΑΣΑΕΔ απένειμαν στην σύζυγο του Αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος Ιωάννη Αλουντζανίδη, στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένος ο αγώνας, τιμητικές πλακέτες. Επίσης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων Βασίλης Βούζας, έδωσε στον γιο του εκλιπόντα μια φανέλα της ομάδας με όλες τις υπογραφές των παιχτών .
Ο αγώνας κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες έληξε με 1-3
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά