Ο Στρατός & το Πανεπιστήμιο της Θράκης ενώνουν τις δυνάμεις τους


Γεώργιος Καμπάς & Αλέξανδρος ΠολυχρονίδηςΣυνοδοιπόροι στο δρόμο της αμοιβαίας εξέλιξης & προκοπής, βαδίζουν πλέον το Δ’ Σώμα Στρατού και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την δημιουργία νέων πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων, στην αναγκαιότητα υπέρβασης των εξελίξεων και στην προσπάθεια για εξειδικευμένη επιμόρφωση των στελεχών του, το Δ’ ΣΣ υπέγραψε δύο Μνημόνια Συνεργασίας με το ΔΠΘ.          
Οι υπογραφές αφορούν στο γενικό μνημόνιο συνεργασίας έπεσαν ανάμεσα στον Στρατηγό Δκτή Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά και τον Πρύτανη Καθηγητή Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και στο Μνημόνιο Συνεργασίας του Δ’ΣΣ/Διοίκηση Μηχανικού και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.
Οι τομείς συνεργασίας περιλαμβάνουν τα παρακάτω:
Tην από κοινού ανάπτυξη ερευνητικών προγραμμάτων, την διερεύνηση νέων εκπαιδευτικών αντικειμένων και προγραμμάτων, που θα αξιοποιούν την επικαλυπτόμενη και συμπληρωματική γνώση των συμβαλλομένων.
Ανάληψη δράσεων για την προαγωγή της έρευνας και την ανύψωση του γνωστικού αντικειμένου, σε τεχνικής φύσης θέματα, εντός εγκαταστάσεων του ΔΠΘ καθώς και εντός στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
 Διερεύνηση δυνατότητας συμμετοχής ομιλητών σε συνέδρια/συναντήσεις, με στόχο την ανάδειξη των τεχνολογικών εξελίξεων και τάσεων κοινού ενδιαφέροντος.
e-evros
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά