Οι γυναίκες στο νορβηγικό στρατό μένουν στον ίδιο κοιτώνα με τους άνδρες



Η Elina από την Νορβηγία είναι μία από τους στρατιώτες του στρατού ξηράς της χώρας. Μένει στον ίδιο κοιτώνα μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες και δηλώνει πως δεν αισθάνεται άβολα με αυτή την κατάσταση.
Η Elina Snell Khelle είναι ένα πολύτιμο μέλος του στρατού ξηράς της Νορβηγίας και βρίσκεται σε ίδια θέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες που ζουν στο ίδιο στρατόπεδο με αυτήν.
«Δεν έχω πρόβλημα να αλλάζω ρούχα μπροστά στα αγόρια τα πρωινά. Απλά αλλάζω κάτω από ένα κάλυμμα», λέει η Elina. 
Η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τις γυναίκες στην Νορβηγία ξεκίνησε το 2014 και μόνο το 17% αυτών συνεχίζουν στον στρατό και μετά την εκπαίδευση.

pronews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά