Κ. Ζιαζιάς: όλοι ενωμένοι να μπορέσουμε να ξανασηκώσουμε την Πατριδα μας ψηλά

Τις ευχές του έστειλε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μέσω του facebook: 


ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα σε όλο τον κόσμο χρονια πολλά ,Καλα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 .
Στο προσωπικο των Ενόπλων Δυνάμεων , των Σωμάτων Ασφαλείας και τους Εθνοφύλακες μας , που φυλατουν " Θερμοπυλες " , Καλά Χριστούγεννα , Καλη Χρονια ,με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.Ο Ενανθρωπήσας Χριστός μας, να δίδει ευλογία, ειρήνη, αγάπη, χαρά, ευτυχία, εσωτερική γαλήνη, αισιοδοξία, εθνική ανάταση, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζετε « τον αγώνα τον καλό της ζωης ,τον αγωνα τον καλο της Πατριδος ...». Ο Αγιος Βασίλης να φέρει οτι επιθυμεί .
Στην Χωρα μας να ανατειλουν καλύτερες μερες και όλοι ενωμένοι να μπορέσουμε να ξανασηκώσουμε την Πατριδα μας ψηλά γιατι " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ "
Για τους Ταγους της Πατριδος περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα – φρόνηση - εθνική ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Πατρίδος .
Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας , μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, δημιουργικές δυνάμεις, που αποτελούν ελπιδα ,εγγύηση για το μέλλον ,στηριζόμενοι στον Λαο μας,που σε δυσκολες περιστάσεις , οδηγούμενος απο πεφωτισμένους ΗΓΕΤΕΣ έκανε θαύματα .
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά