Η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο, στην κανονιοφόρο «ΑΗΤΤΗΤΟΣ», στην 88 Στρατιωτική Διοίκηση «ΛΗΜΝΟΣ» και στο 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέσβο.
Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Λήμνο και την Λέσβο, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης της ήταν η 130 Σμηναρχία Μάχης.  Η ΥΦΕΘΑ,  συνοδευόμενη από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, ενημερώθηκε στα Readiness της Σμηναρχίας για το εξαιρετικό έργο που επιτελείται και συνομίλησε με το προσωπικό, το οποίο αποδεικνύει καθημερινά την άμεση ετοιμότητα στην υπεράσπιση του εθνικού εναέριου χώρου και της εθνικής μας κυριαρχία.

Στην συνέχεια, επισκέφτηκε την κανονιοφόρο «ΑΗΤΤΗΤΟΣ», στο λιμάνι της Μύρινας, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου Αρχιπλοίαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ, όπου αφού πληροφορήθηκε για τις δράσεις της κανονιοφόρου, ευχαρίστησε το προσωπικό για την αδιάκοπη εκτέλεση τόσο του επιχειρησιακού όσο και του κοινωνικού έργου που επιτελεί, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Επόμενος σταθμός, η 88 Στρατιωτική Διοίκηση «ΛΗΜΝΟΣ», όπου έγινε ενημέρωση επί των θεμάτων των Τμημάτων Χρονικών Ετοιμοτήτων του Σχηματισμού. Η ΥΦΕΘΑ συνομίλησε με τα στελέχη του Σχηματισμού και δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον επαγγελματισμό και την άριστη γνώση και εκτέλεση των ειδικών καθηκόντων.

Στη συνέχεια η ΥΦΕΘΑ μετέβη στη Λέσβο, όπου συνοδευόμενη από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Μανωλάκο Νικόλαο, επισκέφθηκε το 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής (265 Μ/Κ ΤΕ) και την Ιερά Μονή Αρχάγγελου Ταξιάρχη Μιχαήλ, στο Μανταμάδος.

Κατά τη διάρκεια επισκέψεων, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ευχήθηκε καλές γιορτές στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους.

Η ΥΦΕΘΑ εξήρε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο τους στα νησιά και ευχαρίστησε το προσωπικό. Τέλος, τόνισε ότι κάθε Έλληνας πολίτης νιώθει ασφαλής λόγω της αποφασιστικότητας, της αποτελεσματικότητας και του υψηλού ηθικού που χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις. 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά