ΜΤΣ: Μείωση επιτοκίου



ΕΑΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 48
Η ΕΑΑΣ με την υπ΄ αρθμ .40/18 ανακοίνωση της 21 Σεπ. 2018, ανακοίνωσε στα μέλη της ότι με σχετική απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ, αποφασίσθηκε η μείωση του επιτοκίου από 6%, σε 1,5% για εφάπαξ καταβολή και σε 2,5% για καταβολή με δόσεις σε όσους για κάποιο λόγο, έπρεπε να επιστρέψουν χρήματα από τη καταβολή μερισμάτων.
Ως ημερομηνία έναρξης ισχύος των νέων επιτοκίων, καθορίζεται η ημερομηνία λήψης της παραπάνω απόφασης, δηλαδή η 13ηΣεπτεμβρίου 2018. Η παρούσα ρύθμιση αφορά αποκλειστικά σε οφειλές που θα προκύψουν μετά την έναρξη ισχύος αυτής και επιπλέον εφαρμόζεται και επί γεγενημένων οφειλών, για το μέρος της οφειλής που δεν έχει εξοφληθεί.
Επιπροσθέτως διευκρινίζεται ότι οι μέτοχοι και μερισματούχοι, με ανεξόφλητα (κατά την 13η Σεπτεμβρίου 2018) υπόλοιπα οφειλών, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν είτε τον εκ νέου διακανονισμό αυτών με επιτόκιο 2,5%, είτε να προβούν σε εφάπαξ εξόφληση με το νέο επιτόκιο (1,5%), κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης στο ΜΤΣ, βάσει του υποδείγματος στο συνημμένο αρχείο της ιστοσελίδας.
Γρ. Τύπου ΕΑΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά