Φωτογραφία μαχητη ανέβασε ο Κωσταράκος για την θητεία του: αποτελεσματικότητα 100%



Πριν από λίγα λεπτά ο απόστρατος πλέον Μιχάλης Κωσταράκος ανέβασε ένα ενδιαφέρον πόστ για την ολοκλήρωση της θητείας του:



Ολοκληρώθηκε σημερα η τριετής θητεία μου ως Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπης της ΕΕ. Ηταν μια υπέροχη εμπειρία που θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχημένη γιατι συνετέλεσε στην σημαντική βελτίωση της εικόνας, σκοπιμότητος, και συνεισφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΕ και συνεισέφερε εξαιρετικά στην εφαρμογή της Συνολικής Στρατηγικης της ΕΕ με την συνταξη και έγκριση της οποίας (2016) συνέπεσε. Στο διάστημα αυτο η ΕΕ έθεσε την αμυνα και την ασφάλεια ως προτεραιότητα της. Η Στρατιωτική Επιτροπή υπήρξε απόλυτα αποτελεσματική τα τρία αυτα χρονια και εξετέλεσε τα στρατιωτικά συμβουλευτικά της καθήκοντα με αποτελεσματικότητα που αξιολογήθηκε στο 100%. Συνετέλεσε επίσης σημαντικά στην προαγωγή και καθιέρωση της στρατιωτικής διπλωματίας σαν ενα ακόμα διπλωματικό εργαλείο της ΕΕ. Πλήρης αναλυση υπάρχει στην Εκθεση Πεπραγμένων μου που δημοσιεύτηκε και αναρτήθηκε σε FB και Tweeter πριν μερικές μερες. Ευχαριστώ το ελληνικό και ξενο προσωπικο που δούλεψε μαζί μου με αποτελεσματικότητα και απόλυτη αφοσίωση στο Γραφείο και στο Επιτελείο μου και με διευκόλυνε σημαντικά στην εκτελεση των καθηκοντων μου. Χωρίς αυτούς τιποτα δεν θα ηταν δυνατον. Τους ευχαριστω απο βάθους καρδιάς οπως και τους 27 ΑΓΕΕΘΑ που με ψήφισαν για τη θεση του Προέδρου τον Νοέμβριο 2014. Εύχομαι Καλη Τύχη στο διαδοχο μου Στγό Claudio Gratsiano.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά