Χρόνια πολλά στην Κύπρο.58η επέτειος της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 58η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία.
 
Μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
 
«Χρόνια πολλά στην Κύπρο. Για μια ακόμα χρονιά είχα την ιδιαίτερη τιμή να στέκομαι στα δεξιά του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, γιορτάζοντας μαζί την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κύπρου. Αλλά θα γιορτάσουμε πραγματικά όταν η Κύπρος θα ελευθερωθεί. Όλη η Κύπρος, ενωμένη, μέχρι τον Απόστολο Ανδρέα.
 
Η Ελλάδα είναι εδώ, δίπλα στην Κύπρο. Η Ελλάδα δεν βλέπει πλέον την Κύπρο μακριά. Θέλω να τονίσω ότι χάρη στις σκληρές θυσίες του Κυπριακού Ελληνισμού και του ελληνικού λαού οι δύο χώρες μας, δεν είναι πλέον χώρες «κρίσης», αλλά χώρες σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
 
Η σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου και της Ελλάδας, η Εθνική Φρουρά και το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τα δύο Υπουργεία και οι Κυβερνήσεις έχουν οδηγήσει σε διμερείς και τριμερείς συμφωνίες που αναδεικνύουν την Ελλάδα και την Κύπρο σε πόλους σταθερότητας. Με κέντρο τις δύο χώρες μας ξετυλίγεται πλέον το νέο ενεργειακό κέντρο της Μεσογείου.
 
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική ελευθερία της Κύπρου, αλλά πλέον ο Κυπριακός Ελληνισμός θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής, με ένα μόνο προαπαιτούμενο: την ενότητα και την ομοψυχία όλου του λαού.
 
Χρόνια πολλά».














Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά