Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Δωρεάν εισιτήρια για αγώνα

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Δωρεάν εισιτήρια για αγώνα μπάσκετ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                Καστοριά, 20 Αυγούστου 2018

       Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Α.Σ Καστοριάς, ανακοινώνει ότι εξασφάλισε τη δωρεάν είσοδο σε 15 παιδιά ηλικίας έως 15 ετών, τέκνα συναδέλφων μελών της Ένωσης μας, στο φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ανδρικών ομάδων Α.Σ Καστοριάς - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί τη 08 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, στο κλειστό γήπεδο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης».

       Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Αλχία (ΠΖ) Μαρινέλη Χρήστο, στα τηλέφωνα 6944857472 - 6980265146.

       Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Α.Σ Καστοριάς κ. Ναούμ Δίτσιο καθώς και όλο το ΔΣ του συλλόγου για την προσφορά και τη συνεργασία.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Δωρεάν εισιτήρια για αγώνα μπάσκετ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά