Έκφραση Συγχαρητηρίων στους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων




Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΑΣΥΔΑ,
σ υ γ χ α ί ρ ο υ ν
θερμά τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποτελεί επιβράβευση του αγώνα και κόπων τους, όλων των προηγούμενων χρόνων.
Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τους εισαχθέντες σε όλες τις Κατευθύνσεις της ΣΜΥΑ, καθώς και αυτή τη χρονιά, συγκέντρωσαν τα υψηλότερα μόρια εισαγωγής ανάμεσα στις ΑΣΣΥ των Ε.Δ.
Συγχαρητήρια αξίζουν και εκείνοι που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, πρέπει όμως να θυμούνται ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία που με αγώνα θα δικαιώσει τους στόχους τους.
Καλές Σπουδές σε Όλες και Όλους !
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ο Γεν.Γραμματέας Ηλίας Ντούβλης Σγός (ΥΔΚ) ε.α. 
ο Πρόεδρος Γεώργιος Ρούσσος Ταξχος (Ο) ε.α.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά