ΕΣΠΕΘ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρη Δεληγιάννη.
Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε ο κ. Αντιδήμαρχος για τις δράσεις της ΕΣΠΕΘ αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων. Με τη σειρά μας ενημερωθήκαμε για σημαντικά έργα κοινωνικής ωφέλειας που εκπονούνται, υλοποιούνται ή προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον από την Αντιδημαρχία

Κοινωνικής Πολιτικής, με σκοπό να κάνουν τη ζωή των πολιτών της Λάρισας καλύτερη και ποιοτικότερη.
Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν το σωματείο μας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί σήμερα και συζητήθηκαν προοπτικές μεταξύ μας συνεργασίας.
Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Δεληγιάννη για τη θερμή κι εγκάρδια φιλοξενία και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνεργασία μας προς όφελος εκατέρωθεν.
Στην συνάντηση παρέστησαν από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Τόπας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος και ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας κ. Λεωνίδας Κολονιώτης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης Ανθστης (ΤΧ) 6955390657 -
Ο- Γεν. Γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος Ανθστης (ΤΧ) 6936178253

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά