Τον Ιανουάριο η Λαμία θα έχει το δικό της Πολεμικό Μουσείο


Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με το Πολεμικό Μουσείο
Την ιστορία και τους αγώνες της Ρούμελης με επίκεντρο τη Λαμία, σχεδιάζει να συμπεριλάβει και να παρουσιάσει στις νεότερες γενιές η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας, με την ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας στην έδρα της.
Η τεχνογνωσία μεταφέρεται από το Πολεμικό Μουσείο, εκπρόσωποι του οποίου βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (22/8) στη Λαμία για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, ώστε το Μουσείο να είναι έτοιμο τέλος του χρόνου, αρχές του επόμενου.
Συγκεκριμένα στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, βρέθηκε για αυτό το σκοπό ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου, Αντιναύαρχος ε.α. Αθανάσιος Παναγόπουλος.
Η ίδρυση του Μουσείου θα είναι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και θα στεγασθεί στο νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Όθωνος 47.
http://www.mag24.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά