Ισχύει ότι ο αναπληρωτής ΥπΕξ Κατρούγκαλος χαιρέτησε στρατιωτικά ντυμένος με πολιτικά;


Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ο ισχυρισμός ότι ο αναπληρωτής ΥπΕξ Κατρούγκαλος χαιρέτησε στρατιωτικά σε σχετική εκδήλωση, παρότι ήταν ντυμένος με κουστούμι.


Το είδαμε επίσης στα eglimatikotita.gr, hotpolitics.gr, newsnow.gr, inewsgr.com. Τι ισχύει;

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ


Η λήψη είναι αληθινή, του φωτογράφου Αλέξανδρου Βλάχου από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και αποτελεί στιγμιότυπο της επιστροφής των δυο στρατιωτικών που κρατούνταν φυλακισμένοι στην Τουρκία. Ωστόσο, η γωνία λήψης είναι παραπλανητική, καθώς στα αμέσως προηγούμενα και επόμενα καρέ, σε συνδυασμό και με άλλες γωνίες λήψης, γίνεται σαφές ότι πρόκειται για τον χαιρετισμό του στρατιωτικού πίσω από τον κο Κατρούγκαλο και όχι του ιδίου.

Στιγμιότυπο από εδώ, στο 0:27:


Το αμέσως προηγούμενο καρέ του ίδιου φωτογράφου:


Το αμέσως επόμενο στιγμιότυπο, εδώ στο 1:09:


Συμπερασματικά, ο αναπληρωτής ΥπΕξ Κατρούγκαλος δεν χαιρέτησε στρατιωτικά με πολιτικά και ο ισχυρισμός αυτός καταρρίπτεται.
http://ellinikahoaxes.gr/2018/08/18/katrougkalos-xaireta-stratiotika/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιων πρακτόρων κυρία μου;;; το ellinikahoaxes.gr ανήκει σε έγκριτο δημοσιογγραφο που ψαχνει ότι βλακεια κάνει το γυρο το διαδικτυου!! ο δημοσιογράφος του είναι αναγνωρισμένος από τις ενωσεις;;; τι είναι αυτά που λετε;;;;;;;;;;;; για να προσεχουμε λίγο στα βλακώδες σχολια !!!!! και ουτε μας ενδιαφερουν εδώ οι σκοπιμότητες σας!!

      Διαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά