Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η τελετή παράδοσης - παραλαβής ανάμεσα στον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη και στο νέο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα. Στην τελετή παρέστη και η νέα Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής είπε τα εξής:

«Σας καλωσορίζουμε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε μία ημέρα δύσκολη για την πατρίδα, μια ημέρα πένθους για την Εθνική μας Άμυνα. Χθες χάσαμε έναν ακόμη ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τον Επισμηναγό Νικόλαο Βασιλείου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος και ενετάχθη στο πάνθεον των ηρώων. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως καλά γνωρίζετε, ασκούνται και προετοιμάζονται, εν καιρώ ειρήνης, σε συνθήκες πολέμου. Οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι και οι εθνοφύλακες, όλο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο, υπερασπίζονται την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, τη δημοκρατία και τους πολίτες, με βαρύ κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Θέλω να αρχίσω ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα στο οποίο συνεργαστήκαμε άριστα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αυτό το έτος που έχει να κάνει με τη διοικητική μέριμνα προσωπικού, και τους αγώνες που δόθηκαν προκειμένου να μπορέσουμε με τον καλύτερο τρόπο να υπηρετήσουμε, με τη συνδρομή και της Ειδικής Γραμματέως, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, του συνόλου των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των στρατευσίμων και των εθνοφυλάκων, την αποστολή που μας ανέθεσε, διά του Πρωθυπουργού, ο ελληνικός λαός.

Ξεκινήσαμε τη συνύπαρξή μας με ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο ήταν η κράτηση των δύο στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που είχε αίσιο τέλος. Ευχή μου είναι στο νέο σας πόστο κ. Υπουργέ, το οποίο γνωρίζω καλά, να έχετε τη βοήθεια του Αγίου Νικολάου. Αναλαμβάνετε ένα Υπουργείο, το οποίο πράγματι έχει μία ιδιαίτερη αποστολή, πέραν της ασφάλειας στη θάλασσα, της προστασίας του περιβάλλοντος και της φύλαξης των συνόρων, τη μεγάλη υπόθεση που συνιστά η εμπορική μας ναυτιλία, τους ναυτικούς μας, τους ψαράδες και όλους τους ανθρώπους της θάλασσας, τους αξιωματικούς της γέφυρας και των μηχανών και τα πληρώματα, που αποτελούν για την πατρίδα μας τον πιο ισχυρό πρεσβευτή.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ιδίως διά του Πολεμικού Ναυτικού, έχουν ένα στενό δεσμό.

Θέλω να καλωσορίσω τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό, με τον οποίο οφείλω να πω δημόσια ότι στο παρελθόν εργαστήκαμε μαζί πολύ σκληρά για να χτίσουμε αυτή την Κυβέρνηση, μία Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μία Κυβέρνηση που παίρνοντας τη λαϊκή εντολή έβγαλε την πατρίδα μας από την εποχή των μνημονίων και αναλαμβάνει πλέον με αυτή τη νέα σύνθεση τη χάραξη της πορείας του ελληνικού λαού σε μία καινούργια εποχή. Στόχος είναι να επαναφέρουμε το χαμόγελο στον ελληνικό λαό, να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τις πληγές τις οποίες έχει υποστεί ο ελληνικός λαός και οι ελληνικές οικογένειες από την οικονομική κρίση και μέρος αυτών είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που αγόγγυστα είδαν και το δικό τους εισόδημα να έχει μειωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Οι προϋπολογισμοί των Επιτελείων μας, δια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είχαν περιοριστεί κάτω από το 60% και όμως, παρόλα αυτά, ουδέποτε εκάμφθη το ηθικό τους, ουδέποτε ακούστηκε ούτε καν ένα παράπονο, αλλά οφείλουμε - και πολύ σύντομα αυτό θα γίνει πράξη - τώρα που με τις προσπάθειες του ελληνικού λαού βγήκαμε πλέον από αυτή τη στενωπό, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αυτό το Έτος της Μέριμνας να αποδώσουμε και τους καρπούς των θυσιών που και οι ίδιοι έκαναν αυτή τη δύσκολη περίοδο και να αποκαταστήσουμε τις τεράστιες απώλειες που είχαν κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Θέλω κ. Αναπληρωτά Υπουργέ να σας διαβεβαιώσω ότι μαζί με την Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε ως πολιτικοί προϊστάμενοι στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου η φυσική ηγεσία, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, οι Στρατηγοί, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι και οι εθνοφύλακες έχουν ουσιαστικά τη διοίκηση, δια των Αρχηγών, στις καλύτερες Ένοπλες Δυνάμεις του κόσμου, στις πιο πιστές και οργανωμένες Ένοπλες Δυνάμεις του κόσμου, που το αποδεικνύουν αυτό και στους στίβους των μαχών, είτε σε ασκήσεις είτε σε παρουσίες στις Συμμαχίες και εκτός Συμμαχιών, ενώ παράλληλα όταν χρειαστεί βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία.

Θέλω να καλωσορίσω στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Υφυπουργό μας την κ. Μαρία Κόλλια με την οποία είμαστε στενοί συνεργάτες τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια. Να την καλωσορίσω, γιατί είμαι βέβαιος ότι ερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη δεν αφήνει τη Μακεδονία και τη Θράκη από την καρδιά της και οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ένα πολύ μεγάλο τους μέρος, ιδίως ο Στρατός Ξηράς, βρίσκονται στη Θράκη και στη Μακεδονία μας.

Έχουμε συνεργαστεί στενά όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω την αγάπη της για την πατρίδα και την πίστη της στις αρχές του Ελληνισμού και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε μαζί, ο Αναπληρωτής Υπουργός, η Υφυπουργός και η Ειδική Γραμματέας, να συνεχίσουμε αυτό το έτος της Διοικητικής Μέριμνας και παράλληλα να δώσουμε στη φυσική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και σε όλα τα στελέχη ό,τι καλύτερο μπορούμε ως πολιτική ηγεσία, για να διευκολύνουμε το έργο τους στη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Καλό δρόμο, λοιπόν, αγαπητέ Υπουργέ, αγαπητέ Φώτη. Καλωσορίσατε ο Αναπληρωτής Υπουργός και η νέα Υφυπουργός. Εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός να είναι δίπλα μας σε όλο αυτό το δύσκολο έργο».


Ο απερχόμενος Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης είπε τα εξής:

«Δεν σας κρύβω ότι με συγκίνηση αφήνω το υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τη θέση που επί έξι ολόκληρους μήνες υπηρέτησα, από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ότι κοινώνησα μαζί με όλους εσάς το υψηλό ήθος, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια στην άσκηση των καθηκόντων σας. Στοιχεία που θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ενίσχυσαν και τη δική μου θέληση και ενδεχομένως και την αποτελεσματικότητα στην άσκηση των καθηκόντων μου.

Σήμερα, ημέρα οδύνης βέβαια για την απώλεια του στρατιωτικού μας στελέχους, του ιπταμένου που χάσαμε χθες, του αείμνηστου Βασιλείου. Αλλά, συνδέοντας αυτό με το γεγονός  της αυταπάρνησης των Ενόπλων Δυνάμεων, αισθάνομαι υπερήφανος που υπηρέτησα έξι μήνες σε αυτό εδώ το Υπουργείο.

Δεν ήρθα στο Υπουργείο με καχυποψία. Ήρθα με ανοικτή την καρδιά και τη διάθεση, έχοντας τη βεβαιότητα ότι το έργο θα ήταν σημαντικό. Οφείλω να σας πω κύριε Υπουργέ ότι η συνεργασία ήταν εξαιρετικά τιμητική για το παραχθέν έργο στο διάστημα αυτό των έξι μηνών.

Αισθάνομαι την υποχρέωση, και είναι έκφραση από καρδιάς, να ευχαριστήσω τον κύριο Αποστολάκη, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους άλλους Αρχηγούς, τον κύριο  Στεφανή, τον κύριο Χριστοδούλου, τον κύριο Τσούνη. Όλους εσάς τους επιτελείς, οι οποίοι πράγματι με εξαιρετική συνέπεια, όσο και ακρίβεια, στηρίξατε και προωθήσατε αυτό το έργο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και την Ειδική Γραμματέα, την κυρία Παπαλεωνίδα, διότι στις Ένοπλες Δυνάμεις ανήκει και ένα μεγάλο μέρος πολιτικού προσωπικού, το οποίο κι αυτό εργάζεται συστηματικά, άοκνα, προκειμένου το αποτέλεσμα να προάγει αυτό που εξυπηρετεί τις Ένοπλες Δυνάμεις, την άμυνα της χώρας, την αποτρεπτική δύναμη της, το καλό συνολικά αποτέλεσμα όχι μόνο για τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά συνολικότερα για τον ελληνικό λαό.   
Πηγαίνω στα νέα καθήκοντά μου με τις καλύτερες εντυπώσεις και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κουβαλώ μαζί μου αυτή την εμπειρία κι αυτή την θητεία των έξι μηνών που είχα στο Υπουργείο.

Καλωσορίζω κι εγώ τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό, τον κ. Παναγιώτη Ρήγα. Γνωριζόμαστε χρόνια ολόκληρα και συνδεόμαστε με φιλία βαθιά. Έχω τη βεβαιότητα αγαπητέ Πάνο ότι σε αυτό το Υπουργείο θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου με πάρα πολύ σημαντικούς και άξιους συνεργάτες.

Αγαπητή κυρία Υφυπουργέ, κυρία Κόλλια-Τσαρουχά, φίλη και συνάδελφός σε άλλους στίβους  χρόνια ολόκληρα, με αξιοσύνη υπηρέτησε και υπηρετεί την ιδιότητα του μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά συνολικότερα και της κυβέρνησης, είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα που θα προάγει η δική σας παρουσία θα είναι σημαντικό.

Με συγκίνηση λοιπόν σας αποχαιρετώ για τα νέα μου καθήκοντα και θέλω ειλικρινά να σας πω ότι σ΄ αυτό το Υπουργείο είδα καθαρούς ανθρώπους, δουλειά, αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

Κι αυτό τιμά όχι μόνο εσάς, τιμά και εμένα ιδιαίτερα που είχα κύριε Υπουργέ τη δυνατότητα να συνεργαστώ με αυτούς τους εκλεκτούς ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ και καλωσορίζω τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό και τη νέα Υφυπουργό».

Ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας τόνισε κατά την τοποθέτησή του:

«Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την άδικη απώλεια του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου, του πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του χθες εν ώρα καθήκοντος. Θέλω να μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του, στους οικείους του, καθώς και σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και να τους διαβεβαιώσω με την ψυχή μου και την καρδιά μου ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του στην πατρίδα.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή τελετή παραλαβής, αισθάνομαι την ευθύνη που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός της χώρας. Νιώθω παράλληλα υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας -και Υπουργό πλέον Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής- γιατί είχε αναλάβει μια δύσκολη αποστολή και ετοιμάζεται να αναλάβει ένα ακόμη πολύ δύσκολο καθήκον την επόμενη περίοδο. Η πολυετής διαδρομή, αλλά και η προσφορά του Φώτη Κουβέλη στα κοινά, είναι γνωστές σε όλους μας, όπως και η δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Στόχος μου για την επόμενη περίοδο είναι να συνεχίσω αυτή τη δουλειά με τη δική σας συνεργασία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι, στις Ένοπλες Δυνάμεις, και το λέω από την ψυχή μου αυτό καθώς έχω δεσμούς με τις Ένοπλες Δυνάμεις, η διοίκηση, η ιεραρχία και η πειθαρχεία έχουν πολύ μεγάλο και ειδικό βάρος- και είναι ορθό αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω ότι ακρογωνιαίος λίθος, προκειμένου όλοι να τα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας, είναι η απρόσκοπτη συλλογική λειτουργία και συνεργασία.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλουν να λειτουργούν ως μια μεγάλη σταθερή δύναμη αποτροπής, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με τις γεωπολιτικές εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή μας να βρίσκονται σε έξαρση. Σε αυτή την κατεύθυνση σας διαβεβαιώνω ότι παίρνουμε και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ως κυβέρνηση, όλα τα μέτρα με τη δική σας συμβολή που είναι ανεκτίμητη.

Συγχρόνως, οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν να επιδείξουν μια μεγάλη και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά. Σήμερα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, στη δύσκολη περίοδο που περάσαμε και περνάμε, προσέφεραν και προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο. Το απέδειξαν πολλές φορές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την άμεση συμβολή τους στην τραγωδία στο Μάτι, και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το πράττουν αυτό καθημερινά.

Με τον Υπουργό, τον Πάνο Καμμένο, η συνεργασία μας όσο είχα την τιμή, την ευθύνη και το καθήκον να είμαι Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε έντιμη και  συντροφική, παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές και διαδρομές που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό οφείλω να το τιμήσω, γιατί αποφασίσαμε από κοινού και αναλάβαμε μια πολύ μεγάλη και επώδυνη προσπάθεια προς όφελος του ελληνικού λαού. Το πράξαμε με ανιδιοτέλεια και αυτό θα κριθεί από όλους και όλες. Πάντως, θέλω να πω ότι αυτή η τιμή είναι ένα ιδιαίτερο στοιχείο της σημερινής παρουσίας μου εδώ μαζί με τον Πάνο Καμμένο.

Θέλω να σας πω επίσης ότι λειτουργώντας σε αυτό το πλαίσιο πετύχαμε πολλούς στόχους, με βασικότερο την οριστική απαλλαγή της πατρίδας μας από τη μνημονιακή  λαίλαπα και το στραγγαλισμό που επιχειρήθηκε να γίνει. Ταυτόχρονα, καταβάλλαμε μία κοινή προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσει η χώρα μεγαλύτερη εμβάθυνση της Δημοκρατίας. Μιας Δημοκρατίας, η οποία γνώρισε στη χώρα μας σε πολύ μεγάλο βαθμό την απομείωση, με τις επιλογές που έγιναν και οι οποίες δεν μας επέτρεπαν να ορίσουμε εμείς αυτά τα οποία οφείλει ένα κράτος δικαίου και με εθνική υπόσταση να κάνει.

Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η προσπάθεια έχει πετύχει. Η επόμενη μέρα είναι τελείως διαφορετική και σε αυτό πρέπει να συμβάλουν όλοι και όλες. Από σήμερα καλούμαστε να αποδείξουμε, ότι η κυβέρνηση, τα υπουργεία, όλοι και όλες μας έχουμε σαν χώρα και σαν κοινωνία τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις συνέπειες που αφήνει πίσω της η κρίση και να βρούμε τον τρόπο να αξιοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και τον γεωπολιτικό ιστορικό μας ρόλο για την επόμενη περίοδο.

Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, θέλω όμως να ζητήσω, και επαναλαμβάνω πως αποτελεί τιμή για μένα, τη συνεργασία όλων σας για τη χρονική περίοδο που θα εκτελώ τα νέα καθήκοντα που μου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός. Νομίζω πως με αυτό τον τρόπο θα είναι προς όφελος όλων μας και του ελληνικού λαού».

Η νέα Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά είπε τα εξής:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τιμημένη και θα κρατήσω τη συγκίνησή μου για να μπορέσω να σας πω αυτά τα οποία έχω στο μυαλό μου.

Ήδη, ο κ. Υπουργός έβαλε τη στόχευση την οποία συνεχίζουμε και εμείς μετά την παράδοση από τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τον κ. Πάνο Καμμένο ως Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που μου ανέθεσαν την ευθύνη σε ένα Υπουργείο το οποίο έχει να κάνει με την ασφάλεια της χώρας.

Είστε εσείς, οι Ένοπλες Δυνάμεις, που κρατάτε δυνατά στα χέρια σας την ασφάλεια των Ελλήνων, τη Δημοκρατία και με τις αρχές της ελληνικής παράδοσης και της Ορθοδοξίας διοικείτε ψυχές, διοικείτε ανθρώπους, προετοιμάζετε τους στρατευμένους πολίτες για όταν, όποτε και αν χρειαστεί, να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια της φυλής.

Ειλικρινά είμαι τόσο συγκινημένη. Θα έχετε σίγουρα δίπλα σας μια γυναίκα η οποία προσπαθεί πάρα πολλά χρόνια με τιμιότητα και ειλικρίνεια απέναντι στα πράγματα και τους ανθρώπους να παλέψει γι’ αυτό που πιστεύει, για τις αρχές της και τις ιδέες της και αυτό το Υπουργείο, όπως ήδη είπαν οι προλαλήσαντες, είναι ένα βήμα το οποίο μπορεί να μας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε και θα έλεγα να αποδώσουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας στο αποτέλεσμα που είναι η υπηρεσία προς την πατρίδα και τον ελληνικό λαό.

Με Προστάτιδα, λοιπόν, την Παναγία μας, με τις αρχές της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, αυτά τα οποία όλοι εσείς διδάσκεστε στις Σχολές σας και υπηρετείτε ως το τέλος της ζωής σας, θα έχετε δίπλα σας μία Υφυπουργό η οποία θα κάνει το καλύτερο.

Θα ήθελα και εγώ να μνημονεύσω τον αείμνηστο Επισμηναγό Νικόλαο Βασιλείου, ο οποίος μας άφησε χθες. Είναι ημέρες τιμής και μνήμης στον αείμνηστο νέο αεροπόρο μας.

Θα βάλω όλες τις δυνάμεις μου κάτω από τη σοφή και πατριωτική ηγεσία του Πάνου Καμμένου και βέβαια και του κ. Αναπληρωτή και με όλους εσάς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».













Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά