Η κατάσταση του Αρχιλοχία μετά το χειρουργείο

401 ΓΣΝΑσύμφωνα με πληροφορίες του Armynow.net, η δύσκολη, πολύωρη και λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 37χρονος Αρχιλοχίας Μηχανικού, του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες στρατιωτικοί γιατροί έκαναν προσπάθειες να μην μείνει μόνιμη βλάβη στον Αρχιλοχία, ωστόσο δυστυχώς υπήρχε ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων του αριστερού του χεριού.
Ο Αρχιλοχίας ΕΜΘ του ΤΕΝΞ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά από το σοβαρό τραυματισμό του, που είχε με παλιά χειροβομβίδα, καθώς υπήρχε υπόλειμμα εκρηκτικής ύλης μέσα σε αυτή.
Η τραγική ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο 37χρονος Αρχιλοχίας που υπηρετεί στο ΤΕΝΞ από το 2000, δηλαδή για 18 ολόκληρα χρόνια και καθημερινά με υπερβάλλοντα ζήλο πραγματοποιεί την άκρως επικίνδυνη εργασία της εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, κυρίως στην περιοχή του Έβρου, στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής εργασίας στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι στη μονάδα του θα πραγματοποιηθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα.

armynow.net

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά