Ο ΣΕΠ συμμετείχε στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
'Έκτακτη συνεδρίαση  του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, των Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς και όλων των εκπροσώπων (ΠΣ , ΣΜΧ , ΛΣ , ΕΛ.ΑΣ , ΓΝ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ , ΕΚΑΒ  ) , Εθελοντικά Σωματεία και Σύλλογοι.
Έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων,  για την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και δυνάμεων  που υπάρχουν  ώστε να έχουμε τα καλύτερα  επιθυμητά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων.
Τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος 
Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Καρυώτης Γεώργιος .


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά