Ο Πάνος Καμμένος κάνει πλάκα στον Κουβέλη -Του χάρισε καλάσνικωφ για αποχαιρετιστήριο δώρο

Οι σχέσεις Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη ποτέ δεν ήταν θερμές. Απλά συνυπήρχαν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Οι πληροφορίες λένε οτι και οι δύο ένιωσαν ανακούφιση που πλέον δεν θα χρειάζεται να συνεργάζονται. Η απόφαση πάντως του Πάνου Καμμένου να κάνει δώρο στον απερχόμενο Φώτη Κουβέλη- που ανέλαβε το υπουργείο Ναυτιλίας- ενα καλάσνικωφ ...μόνο σαν χιούμορ μπορεί να εκληφθεί, με δεδομένη την προσωπικότητα του Φώτη Κουβέλη που μάλλον δεν διακρίνεται για πολεμοχαρή ήθη.
Ούτε για κάποια αγάπη για τα όπλα και τον μιλιταρισμό, που είναι το «φόρτε» του Πάνου Καμμένου. Φαίνεται άλλωστε και από την αμήχανη έκφραση του Φώτη Κουβέλη καθώς παραλαμβάνει το δώρο.
Οι χρήστες των sosial media παρατήρησαν και σχολίασαν εξάλλου και την ευχή που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον πρώην αναπληρωτή του. Ενώ ο Φ.Κουβέλης ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ο Πάνος Καμμένος φρόντισε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο του θαλασσινό πόστο, το υπουργείο Ναυτιλίας, με την επίκληση του Αγίου Νικολάου.
«Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας»...
Υ.Γ. Για την ακρίβεια, το όπλο είναι ένα ΜΡ 40, ένα όπλο ιστορικό κειμήλιο, λάφυρο απο τους γερμανούς στρατιώτες, απο την εποχή του Β Παγκοσμίου Πολέμου.


Πηγή: Ο Πάνος Καμμένος κάνει πλάκα στον Κουβέλη -Του χάρισε καλάσνικωφ για αποχαιρετιστήριο δώρο | iefimerida.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά