Σύγκρουση ελληνικού αλιευτικού με τουρκικό σκάφος στη Σύμη

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A. Ελληνικό αλιευτικό συγκρούστηκε με τουρκικό σκάφος στη Σύμη, το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Λιμεναρχείο Σύμης, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι μικρό αλιευτικό σκάφος βουλιάζει στην είσοδο του λιμένα του νησιού.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενεικού Σώματος, ενώ ο μοναδικός επιβαίνων του Α/Κ σκάφους «ΤΑΣΟΣ» Ν.Σ. 1012, 72 ετών, διασώθηκε και επιβιβάστηκε σε ιστιοφόρο σκάφος.
Το ημιβυθισμένο «ΤΑΣΟΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από φουσκωτό σκάφος στις ακτές, ενώ ο 72χρονος διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Όπως διαπιστώθηκε το ανωτέρω αλιευτικό συγκρούστηκε με το σκάφος «CAKIR YILDIZ» σημαίας Τουρκίας, το οποίο δεν υπέστη υλικές ζημιές, παρά μόνο μικρές εκδορές χρώματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά