Το Δ Σώμα Στρατού συντηρεί και φέτος σχολεία και δρόμους στη Θράκη



Το Δ΄ Σώμα Στρατού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, ξεκίνησε τις εργασίες, συνεχίζοντας για 2η χρονιά, σε μια σειρά έργων, για τη συντήρηση και αποκατάσταση φθορών σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια,  αγροτικούς δρόμους και άλλες εργασείς, σε οικισμούς κατά μήκος της ορεινής Ξάνθης,  Ροδόπης και Έβρου.
Έχοντας ως βάση την περσυνή χρονιά, στην οποία συντηρήθηκαν συνολικά 23 σχολικές μονάδες στη ΘΡΑΚΗ, το Δ΄ΣΣ συνεχίζει και φέτος το έργο της κοινωνικής του προσφοράς και αρωγής προς τις μικρές τοπικές κοινωνίες της Θράκης, έχοντας ως αρχικό προγραμματισμό την αποπεράτωση εργασιών σε περισσότερες από 16 σχολικές μονάδες καθώς επίσης και έργα υποδομής και οδοποιίας προς ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής.
Για ακόμη μία φορά θα πρέπει να εξάρουμε το κοινωνικό έργο και ευαισθησία του Στρατού μας, ο οποίος στο πλαίσιο δράσεων εξωστρέφειας και παροχής προς το κοινωνικό σύνολο, σε μια ομολογουμένως δύσκολη δημοσιονομική περίοδο για τη χώρα, αποτελεί πυλώνα ασφάλειας στην περιοχή αλλά και αρωγό σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα των κατοίκων της Θράκης.
https://xanthi2.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά