ΣΑΣΥΔΑ: στήριξη των συναδέλφων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : Φονικές Πυρκαγιές στο ν. Αττικής
 Το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ, με βαθιά θλίψη και οδύνη για την απώλεια της ζωής δεκάδων συνανθρώπων μας, από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων.
 Σε αυτές τις τραγικές ώρες, καλούμε τους συναδέλφους μας, να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ, για τυχόν περιπτώσεις συναδέλφων ΣΥΔιτών που με οποιοδήποτε τρόπο έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και έχουν ανάγκη βοήθειας, ώστε να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες και στο μέτρο του δυνατού ενέργειες.
 Οι σκέψεις όλων μας και στους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων, που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο Γεν.Γραμματέας
Ηλίας Ντούβλης  Σγός (ΥΔΚ) ε.α.
 ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσσος  Ταξχος (Ο) ε.α.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά