Αρματαγωγό και φρεγάτα σπεύδουν προς βοήθεια στο Ζούμπερι

φωτο αρχειου






Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού σπεύδει αυτή την ώρα στο Ζούμπερι προς βοήθεια εγκλωβισμένων πολιτών




Μετά από εντολή του Καμμένου αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού πλέει προς την παραλία του Ζούμπερι για να απεγκλωβίσει πολλές εκατοντάδες ανθρώπων που έχουν καταφύγει εκεί για να γλυτώσουν από τις φλόγες

----


Από λεπτό σε λεπτό με εντολή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη αποπλέουν απο το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας η φρεγάτα ΕΛΛΗ και το αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού με σκοπό να μεταβούν στο Ζούρμπερι και να παραλάβουν εκατοντάδες πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. 
Τα δύο πλοία του ΠΝ αναφέρεται να φτάσουν ανοικτά της περιοχής σε μιάμιση περίπου ώρα. 
Όταν φτάσουν εκεί, πάντα υπό τον συντονισμό του ναθυάρχου Αποστολάκη, η φρεγάτα θα κατεβάσει τις βάρκες της (ΠΑΚ) η καθεμιά από τις οποίες χωρά  20 άτομα  και θα ξεκινήσει η επιχείρηση μεταφοράς  των εγκλωβισμένων στα δύο πλοία. 

Να σημειώσουμε πως μόνον τα παιδιά από τις κατασκηνώσεις που έχουν βρει καταφύγιο στις παραλίες της περιοχής είναι 650, ενώ μαζί τους έχουν καταφύγει και εκατοντάδες πολίτες. 
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά