Στρατιωτικοί: Κουρασμένοι και άυπνοι αλλά δε μας νοιάζει..Με  επαγγελματισμό και θέληση τα  στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από χθές στο βράδυ προσφέρουν βοήθεια στην πληγωμένη Αττική.

Σε περίπολα, ομάδες πυρασφάλειας, με υδροφόρες κλπ  με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στους συνανθρώπους , όλα για την πατρίδα.

Κούραση και εξάντληση και όμως δηλώνουν το παρόν και λένε ότι αν και κουρασμένοι και άυπνοι δεν τους νοιάζει όσες ώρες και αν δουλεύουν.

Όλα τα σώματα στη ¨μάχη¨, η αεροπορία στην κατάσβεση , τα ΟΥΚ σε εύρεση ανθρώπων, τα πλοία του ΠΝ έγιναν προσωρινές στέγες.

Ο στρατός μαζί με αστυνομία και πυροσβεστική θα περιπολεί στις περιοχές και με τα μηχανήματα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά