Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) συγκέντρωσε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) συγκέντρωσε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.
Σήμερα 29/7 κλιμάκιο του συλλόγου μετέβη στον οικισμό  Γλυκιά Ζωή του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων που επλήγη από τις καταστροφικές φωτιές των προηγούμενων ημερών και τα παρέδωσε στον Πρόεδρο του οικισμού κ. Βουκελάτο Δημήτριο .
Δυστυχώς στον οικισμό η φωτιά στο πέρασμα της κατέκαψε ολοσχερώς οικίες και κόπους μιας ζωής όπως και όλον τον πνεύμονα πευκοδάσους που υπήρχε εκεί , ευτυχώς εδώ δεν θρηνήσαμε θύματα.
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) όπου μπορεί και έχει την δυνατότητα να βοηθήσει , να απαλύνει και να γεμίσει τον συνάνθρωπο με ελπίδα και αισιοδοξία θα το κάνει πάντα.
Για εμάς προέχει ο άνθρωπος και το περιβάλλον.......

"Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ"

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά