ΠΟΜΕΝΣ : Ποιοι Φρενάρουν Τις Δεσμεύσεις Του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ;;;




Από την 4η Ιουνίου 2018 που μας δέχθηκε στο γραφείο του ο κ. ΥΕΘΑ, και αναγνώρισε την ΠΟΜΕΝΣ ως την αποκλειστική και θεσμική εκπρόσωπο των εν ενεργεία Στρατιωτικών, έχουν περάσει περίπου 2 μήνες.

Τότε, πέραν των άλλων, μας προτάθηκε η ανά 15μερο συνάντηση και η ενημέρωση μας, στο προπαρασκευαστικό στάδιο, κάθε σχεδίου νόμου ώστε να έχουμε την δυνατότητα να υποβάλλουμε σχόλια και προτάσεις. 

Σε αυτό το 2μηνο που πέρασε κατατέθηκαν 3 τροπολογίες, για τις οποίες δεν ενημερωθήκαμε εγκαίρως και προσφάτως κατατέθηκε: μία τέταρτη τροπολογία για τον υπολογισμό των μερισμάτων των ΜΤΝ και ΜΤΑ αφήνοντας εκτός το ΜΤΣ (οι συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς δεν θα μάθουν τι μέρισμα θα πάρουν εν αντιθέσει με αυτούς του ΠΝ και της ΠΑ) καθώς και το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τα οδοιπορικά έξοδα εκτέλεσης υπηρεσίας. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι δική σας εντολή όλα τα παραπάνω, αλλά κακή παρανόηση των εντολών σας από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας. 

Με τον πλέον επίσημο τρόπο σας ζητούμε να ενημερωνόμαστε για επικείμενα νομοθετήματα που αφορούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς

Τέλος θα τονίσουμε για ακόμη μια φορά με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ανάγκη άμεσης εκτέλεσης του νόμου που ορίζει την συμμετοχή εκπροσώπων μας στα Δ.Σ. των Μετοχικών Ταμείων και στις ΔΕ των Ειδικών Λογαριασμών. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
Επγός (ΥΔΚ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά