Μεταθέσεις Μελών ΕΣΠΕΕΡ Έτους 2018


 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΕΡ, θέλει επί της ευκαιρίας, να ευχαριστήσει θερμότατα και εγκάρδια, όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισες μέλη, που φεύγουν.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι - Μέλη, 

              Κατά πλειοψηφία και με μεγάλη καθυστέρηση, παρά τα όσα είχε υποσχεθεί η ηγεσία μας (Πολιτική-Φυσική), οι μεταθέσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι περισσότεροι, γνωρίζουν που θα είναι η επόμενη Μονάδα τους. 

              Δυστυχώς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αδικίες στις μεταθέσεις δεν παύουν να υπάρχουν, ορισμένοι μετατέθηκαν σε μέρη μη επιθυμία τους και πάρα πολλοί που δήλωναν να μετατεθούν, δεν συμπεριλήφθηκαν καν, έχοντας κολλήσει σε ένα νησί, σε ένα τόπο, αρκετά χρόνια και χωρίς καμία επιπλέον μοριοδότηση, αυτό το πρόβλημα είναι χρόνιο και οι αρμόδιοι το μόνο που έχουν να κάνουν πάνω σε αυτό, είναι να υπόσχονται και να υπόσχονται και ΜΟΝΟ να υπόσχονται, το πρόβλημα όμως παραμένει.

              Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θέλει επί της ευκαιρίας, να ευχαριστήσει θερμότατα και εγκάρδια, όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισες μέλη, που φεύγουν με μετάθεση και που στήριξαν εμπράκτως, την Ένωση στα πρώτα της βήματα, με την εγγραφή τους και την συμμετοχή τους, στις αρχαιρεσίες εκλογής του ΔΣ, στις συζητήσεις, καθώς και όπου ζητήθηκε η συνδρομή τους μέσα από τις προτάσεις τους και τις σκέψεις τους.  

              Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική μετάθεση στο νέο προορισμό σας, ελπίζοντας και προσδοκώντας να είναι επωφελής και χρήσιμη για εσάς και τις οικογένειες σας, μακριά από σκοτούρες και δεινά και πάντα με το χαμόγελο, στις δύσκολες οικονομικές και ηθικές καταστάσεις που περνάει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.

              Επιθυμούμε και πιστεύουμε, ότι στο νέο σας προορισμό, θα στηρίξετε τις προσπάθειες των τοπικών Ενώσεων Στρατιωτικών, της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία θα μετατεθείτε και θέλουμε να συστρατευτείτε ενεργά, με έντονη δραστηριότητα ως μέλη και να βοηθάτε το έργο των Διοικητικών Συμβουλίων, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε.




 


              Όσες συναδέλφισσες και συνάδελφοι μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., μετατίθενται, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως, για τον τόπο προορισμού και ημερομηνία αναχώρησης, ώστε να κάνουμε ως ΔΣ, όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με την νομοθεσία και το καταστατικό μας, για την διαγραφή σας από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. και την εγγραφή σας (αν υπάρχει) στην Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία θα μετατεθείτε.   

              Εξαιρούνται της παραπάνω διαδικασίας, όσες συναδέλφισσες και συνάδελφοι μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., θα πάρουν μετάθεση εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και συγκεκριμένα στα νησιά, Ρόδο, Τήλο, Σύμη, Καστελόριζο.
 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά