Η ΕΣΠΕΘ στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας




Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.
Κατά την συνάντηση ενημερωθήκαμε για τα δρώμενα του Εμπορικού Συλλόγου και της αγοράς της Λάρισας και από την πλευρά μας ενημερώσαμε το Σύλλογο περί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δύο σωματεία και εξετάσθηκαν δικλείδες συνεργασίας επ’ ωφελεία των μελών εκατέρωθεν. Κοινώς αποδεκτή άποψη ότι τα μνημονιακά χρόνια έπληξαν πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά στάθηκαν και αφορμή για συνεργασίες και αλληλοβοήθειες.
Η ΕΣΠΕΘ οφείλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για τη φιλοξενία στο χώρο τους και αναμένει με χαρά την

υλοποίηση της συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής αγοράς της Λάρισας δίνοντας παράλληλα προνόμια στα μέλη – συναδέλφους στρατιωτικούς.
Στην παρούσα συνάντηση παρέστησαν από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σίνης, η Γεν. Γραμματέας κ. Ελένη Λιάγκουρα, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, τα μέλη κ. Αθανάσιος Μαργαρίτης και κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος και από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το Μέλος κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης Ανθστης (ΤΧ) 6955390657
-Ο- Γεν. Γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος Ανθστης (ΤΧ) 6936178253

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά